MENU ZOEKEN

One Response

  1. Simone de Waart 11 december 2013 at 16:36 | | Reply

    Prima hoor om kritisch te zijn, maar zorg dan wel dat de informatie juist is. Er worden voorbeelden genoemd die in het geheel niet tot de Biobased Wunderkammer hoorden, maar tot de tentoonstelling van de buren (zoals Laura van Os). Blijkbaar heeft men weinig tijd genomen om de inhoud echt goed te lezen.
    Ten tweede worden ten onrechte alleen ‘Eindhovense Industrieel ontwerpers’even genoemd. Nogmaals niet het bijbehorende boekje erbij opengeslagen of het werk goed bekeken, zoveel is duidelijk. De Biobased Wunderkammer is een samenwerking van ontwerpers en kunstenaars (uit heel Nederland!) en de industrie vertegenwoordigd door de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom en de Biobased Delta. Zij hebben volledige medewerking en de inzet van hun expertise gedeeld, niet de minste partijen zou ik zo zeggen als het over expertise van biobased materialen en technologien gaat.
    Beste Journalist, neem de volgende keer een boekje mee waarin het hele project is uitgelegd en toegelicht of bel de betrokkenen; we delen de juiste inhoud graag.

Leave a Reply