Manifest ‘Walsen met de natuur’

Op 1 mei 2020 heeft Biobased Press het manifest ‘Walsen met de natuur’ gepubliceerd.

In dit manifest wijzen wij op het belang van de wetenschap voor het oplossen van de grote mondiale problemen. Zoals opwarming van de Aarde, plasticvervuiling overal, achteruitgang van insecten, welvaartsziekten door een slecht voedingspatroon en risico’s op pandemieën als de coronacrisis. Er is een nieuw soort wetenschap en technologie in opkomst: de levenswetenschappen. Deze hebben een nieuw hoofdstuk in de relatie tussen mens en natuur geopend. Ze brengen innovaties die ons laten walsen met de natuur: die de kracht van de natuur pakken en overnemen en niet tegen haar in gaan.

Lees hier het manifest

(Visited 2 times, 1 visits today)

1 gedachte over “Manifest ‘Walsen met de natuur’”

Plaats een reactie