MENU ZOEKEN

2 Responses

  1. Joke 16 september 2020 at 14:11 | | Reply

    Terzijde
    Stelling 1950: de 70+’ers leveren behalve kwetsbaren ook de keerzijde van die medaille: de grote groep actieve doelgerichte doorzetters, de talloze bij de samenleving betrokken diehards en daarmee meer altruïstische medemensen dan andere cohorten. Waar we het maar wel van moeten hebben.

  2. Dr Spek 15 april 2022 at 13:29 | | Reply

    Hoe gaat het plaatje 1 er uitzien als er in plaats van de “gratis” zonne energie andere energiebronnen dienen te worden gebruikt en hoe gratis is eigenlijk die zonne energie? Die zonne energie vereist ook hardware en infrastructuur om aardgas en warmte tesamen te brengen. Als we in dit geval voor de “schone schijn” die kosten en eventuele CO2 vorming niet meetellen, maar wel bij iedere andere bron van warmte dan worden was alsnog gefopt en is deze Groene oplossing misschien veel grijzer.

Leave a Reply